Hol lehet ingyen videojátékokat játszani ezekkel a nagyszerű tippekkel

A videojátékok más világot kínálnak nekünk, és nagyon szórakoztatóak lehetnek, de ennél sokkal többről van szó. Tudnod kell, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a játékból, hogyan juthatsz el a következő szintre, és hogyan hozhatod ki jobban a játékot a gépedből. Tudja meg ezt és még többet ezzel a cikkel.

Olcsó játékok megtalálásához fontolja meg az eBay látogatását. Számos régebbi címet találhat jelentős áron. Ha türelmes vagy, akár egy rendszert is kiváló áron tudsz pontozni. Győződjön meg róla; azonban megnézheti az eladó előzményeit és véleményeit, mielőtt vásárolna tőlük. Szeretne jó hírű embertől vásárolni.

Játék ajándékozásakor feltétlenül keresse meg az ESRB minősítést; ez elengedhetetlen, ha az ajándék gyereknek szól. Minél többet tud a besorolásról, annál felkészültebb lesz annak eldöntésében, hogy mely játékok alkalmasak-e vagy sem. Ez az értékelés megkönnyíti a vásárláskor.

Soha ne felejtsd el, hogy kézzel is világosabbá teheted a képernyőt. Az elhagyott épületekben vagy sötét barlangokban játszott játékok fantasztikus hangulatot teremthetnek, de nem segítenek jobban teljesíteni. Nagyon nehéz meglátni az ellenségeidet a sötétségben, és ezzel fölénybe kerülnek nekik, amikor besurrannak. Ha növeli a fényerőt, elveszítheti a játék érzésének egy részét; azonban jobban láthat. Ezáltal a színek jobban megkülönböztethetőek lesznek, és ellenségeit sokkal könnyebben észreveheti.

Hívd meg barátaidat és családodat, hogy játsszanak egy tetsző videojátékot. Tölthet velük időt, utolérheti a régi időket és játszhat a kedvenc játékával. Soha nem lehet tudni, lehet, hogy meg akarják vásárolni maguknak, hogy együtt játszhassanak a saját otthonuk kényelméből.

Keressen csalási kódokat egy egyszerű kereséssel az interneten. Néha ez a legjobb hely, ahol videojátékokhoz csalásokat és egyéb juttatásokat találhat, anélkül, hogy fizetne egy csalási könyvért. Egy kis kutatással megtudhatja, mely kódok működnek, és melyek nem.

Ügyeljen arra, hogy tinédzsere mennyi pénzt költ videojátékokra. Ezek a termékek nem olcsóak, és gyakran lehetőség van további kiegészítők vásárlására a játékban. Havi és éves korlátokat állítson be a videojátékokra fordítható pénzmennyiségre. Beszéljen gyermekeivel a költségvetés tervezéséről is.

Ismerje meg az összes játék biztonságát és tartalmi beállításait. A fiatalabb gyermekeket nem szabad kitenni erőszaknak vagy nem megfelelő tartalomnak. Néha korlátozni lehet az egyes profilok beállításait is, hogy hozzáférjünk olyan játékokhoz, amelyeket nem szeretnénk, ha gyermekei játszanának.

Mielőtt sok pénzt költene például vezérlőkre vagy memóriakártyákra, keressen online egy használt verziót. Előfordul, hogy egy boltban nem lesz használt játék hardver, ami nagyon megfizethető lehet. A vásárlás előtt feltétlenül nézze meg az online eladó visszajelzéseit, hogy tudja, megkapja-e azt, amiért fizetett.

Ne felejtsen el rendszeresen szüneteket tartani videojátékok közben. Ha hosszabb ideig szünetek nélkül videojátékokat játszik, akkor a szeme kiszáradhat és fájhat. Ezért fontos, hogy legalább 2 óránként legalább 15 perc szünetet tartsunk a videojátékokban.

A biztos játék nagyon szórakoztató lehet, de drága és akár veszélyes is lehet a gépére, ha nem szerez új anyagot megbízható forrásokból. Ne pazarolja az idejét, és ne kockáztassa hardverét trükkökön és árnyékos webhelyeken - használja a cikk tippjeit, hogy biztonságosan kihozza a játékából.